Поліція раніше не розслідувала «білоруський слід» у справі Шеремета – адвокати Антоненко

Читать на русском
Правоохоронці раніше не розглядали інформації про причетність білоруських спецслужб до вбивства журналіста Павла Шеремета.
Фото: УНІАН

Правоохоронці раніше не розглядали інформації про причетність білоруських спецслужб до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Таку думку висловив захист Андрія Антоненка, обвинувачуваного у вбивстві журналіста, повідомляє пресслужба юридичної компанії «Сенс Україна».

«Ретельно вивчивши усі представлені слідством «докази», захист стверджує, виходячи з наявних матеріалів, що раніше версія причетності білоруських спецслужб взагалі не досліджувалася і не розглядалася», – йдеться в заяві.

Зазначимо, що заява опублікована від імені адвокатів Антоненка Дмитра Кругового, Віталія Галенченка та Станіслава Кулика.

Адвокати вважають, що Нацполіція і представники МВС розповсюдили неправдиві відомості про те, що нібито «білоруська версія» замовників вбивства є для них новою і що вона не суперечить обвинуваченню, висунутому Антоненко, Дугар та Кузьменко. Заяву правоохоронців захисники вважають «дезінформацією».

Нагадаємо, в інтернеті оприлюднили записи 2012 року в яких обговорюється намір нібито глави КДБ Білорусі вбити Шеремета вибухівкою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: