BMW, Mercedes і Jeep: на чому їздять керівники обласних управлінь СБУ

Читать на русском

«Слово і діло» уже писало, що задекларували СБУшники, які торік приховали декларації, а сьогодні ми покажемо, на яких автівках їздять обласні керівники СБУ.

Які авто задекларували керівники обласних управлінь СБУ, дивіться на інфографіці Слово і діло.
Машини глав обласних управлінь СБУ ‒ інфографікаСлово і ділоЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Найбільший автопарк задекларував голова обласного управління СБУ у Черкаській області Юрій Погасій. Однак чиновник зазначає, що чотири з п’яти машин ‒ це власність його тестя, а він володіє тільки одним авто. Загалом перелік такий:

  • Renault Koleos, 2010 р. в.
  • BMW 525i, 2001 р. в.
  • Renfult Wind, 2011 р. в.
  • Nissan Leaf, 2016 р. в.
  • BMW X5, 2014 р. в.

Три дорогих іномарки задекларував й очільник обласного управління СБУ в Одеській області Віктор Доровський. У його власності є BMW Х6, 2015 р. в. та BMW X5, 2008 р. в., а його дружина володіє Mercedes-Benz G, 2017 р. в.

Інші голови СБУ задекларували по одній або дві автівки.

Також є керівники регіональних управлінь СБУ, які не задекларували жодної автівки ‒ це начальник управління Служби безпеки в Донецькій та Луганській областях Володимир Петриченко, у Житомирській області Сергій Лисак, в АРК Олег Кулініч та у Рівненській області Андрій Тимченко.

Крім того, є голови СБУ, які зовсім не подали декларації ‒ це Віктор Назарук, який 24 квітня 2021 року був призначений керівником управління СБУ в Івано-Франківській області та очільник СБУ в Кіровоградській області Олександр Наконечний, якого призначили на посаду 16 січня 2021 року.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, на яких автівках їздять обласні податківці та що задекларували за минулий рік мери і глави обласних адміністрацій.

Також на нашій інфографіці можна подивитися, як за рік змінилися доходи членів Кабміну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: