Декларації-2020: на яких авто їздять керівники обласних прокуратур

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує вивчати декларації політиків та чиновників. Нещодавно ми писали, яке майно показали співробітники СБУ, які в 2020 році приховали декларації. Сьогодні пропонуємо подивитися, які автомобілі задекларували керівники обласних прокуратур.

По чотири авто задекларували керівники Київської міської та Черкаської обласної прокуратур. Тільки у двох глав облпрокуратур немає автомобіля.
Автомобілі обласних прокурорівСлово і ділоЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Найбільше автомобілів у керівника Київської міської прокуратури Олега Кіпера. Особисто йому належить Toyota Camry 2018 року, Land Rover Range Rover 2017 року і ВАЗ 2005 року випуску. Його дружина їздить на новенькій Toyota Rav4.

Чотири автомобілі також в родині голови Черкаської обласної прокуратури. Олександр Воронін задекларував KIA Picanto 2007 року, два Mitsubishi Outlander 2007 і 2020 років, Nissan Almera 2007 року.

Голова Кіровоградської обласної прокуратури Володимир Твердохліб задекларував Lexus RX350 2018 року випуску, Toyota Camry 2007 року і Honda CR-V 2008 року.

Три автомобілі також у керівника Полтавської обласної прокуратури Антона Столітнього: BMW Х5 2012 року, BMW Х3 2018 року і Subaru Forester 2011 випуску.

Керівник Сумської обласної прокуратури Олексій Тубелець задекларував три автомобілі. Він сам орендує Toyota Land Cruiser 2020 року, а у власності його дружини Mercedes-Benz GLE 2017 року і багі Polaris 2014 року.

Не виявилося автомобіля у глави Рівненської обласної прокуратури Андрія Рудницького, а також у керівника Тернопільської облпрокуратури Андрія Миколайчука. При цьому декларації у чиновників не бідні – є нерухомість, заощадження готівкою і на банківських рахунках.

Нагадаємо, «Слово і діло» порівняло декларації президента Володимира Зеленського за 2019 і 2020 роки.

Також ми писали, що задекларували за минулий рік мери та глави обласних адміністрацій.

На інфографіці можна подивитися, як за рік змінилися доходи членів Кабміну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: