У Польщі підтвердили візит Зеленського 3 травня

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 3 травня відвідає з офіційним візитом Польщу. Він зустрінеться з президентом країни Анджеєм Дудою.
фото Європейска правда

Президент України Володимир Зеленський 3 травня відвідає з офіційним візитом Польщу. Він візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі.

Про це повідомляє пресслужба президента Польщі.

Візити Зеленського: скільки внутрішніх і міжнародних поїздок здійснив президентВолодимир Зеленський за час президентства 95 разів їздив в області, а також здійснив 25 офіційних візитів в інші країни.

Як повідомив голова бюро міжнародної політики президента Польщі Кшиштоф Щерський, президент Володимир Зеленський відвідає Варшаву 3 травня під час святкування 230-річчя прийняття першої польської конституції, а також проведе зустріч з президентом Анджеєм Дудою.

У свою чергу, польський лідер відвідає Україну під час святкування 30-річчя Незалежності.

Щерський також прокоментував дії російської армії в Чорному морі і на сході України.

За його словами, анонсоване Москвою виведення російських військ носило характер лише поодиноких перекидань до місць їх постійної дислокації.

«Техніка, бойові можливості залишилися. Маємо справу з помірним рівнем відведення військ. Українська сторона оцінює це як паузу у напруженій ситуації», - зазначив Щерський.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що президент України Володимир Зеленський дав доручення голові ОПУ Андрію Єрмаку організувати його зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: