Зеленський озвучив головну мету візиту до Катару

Читать на русском
Президент України заявив, що головною метою візиту до Катару є переговори з керівництвом держави, зокрема з Еміром Катару.
president.gov.ua

Головною метою візиту президента України Володимира Зеленського до Катару є переговори з керівництвом держави, зокрема з Еміром Катару.

Про це він повідомив в інтерв'ю катарським ЗМІ, текст якого оприлюднила пресслужба ОПУ 5 квітня.

Візити Зеленського: скільки внутрішніх і міжнародних поїздок здійснив президентВолодимир Зеленський за час президентства 95 разів їздив в області, а також здійснив 25 офіційних візитів в інші країни.

«Звісно, головною метою мого візиту є переговори з керівництвом держави Катар, зокрема з Еміром Катару Його Високістю шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та прем’єр-міністром, міністром внутрішніх справ Катару шейхом Халідом бін Халіфою Аль Тані. Я вважаю, що підтримка високої динаміки політичного діалогу на найвищому рівні між нашими країнами є важливою складовою подальшого розвитку взаємовигідного партнерства», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що співпрацю між двома країнами в різних областях вдалося значно активізувати в останні роки, однак потенціал цього партнерства значно більший.

«Тому переконаний, що мій візит до Катару надасть додатковий імпульс поглибленню дружніх українсько-катарських відносин», - сказав президент.

Також, за словами Зеленського, він з Еміром Катару Його Високістю шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані мають «спільне бачення щодо необхідності інтенсифікації українсько-катарських відносин».

Нагадаємо, в ОПУ повідомляли, що Зеленський разом з дружиною розпочне візит до Катару 5 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: