США вважають, що нові санкції проти Росії досягли своєї мети

Читать на русском
За словами представника, санкції створили важелі впливу на дипломатичні процеси в рамках стратегії адміністрації Байдена
Ілюстративне фотоФото ТАСС

Нові санкції, які США у квітні ввели проти Росії, призвели до результатів, які цілком влаштовують Вашингтон і збігаються з його очікуваннями.

Про це заявив провідний міжнародний представник Білого дому Даліп Сінгх в коментарі Reuters.

«Наш намір полягав у тому, щоб діяти пропорційно і бути цілеспрямованими в нашому підході, а також показати, що у нас є можливість випробувати набагато більші втрати, якщо Росія продовжить або посилить свою поведінку. Результати поки досить близькі до того, на що ми сподівалися», - заявив він.

Залізна завіса 2.0: які наслідки для України матимуть дипломатичні війни із РосієюЗ якою метою Росія ініціює дипломатичні війни із ЄС та до чого слід бути готовій Україні ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

За словами представника, санкції створили важелі впливу на дипломатичні процеси в рамках стратегії адміністрації з розморожування відносин з Москвою, які погіршилися після вступу на посаду Джозефа Байдена в січні.

Нагадаємо, президент США Джо Байден у четвер, 15 квітня, підписав указ про новий пакет санкцій проти Російської Федерації. У Білому домі уточнили, що санкції вводяться за втручання в американські вибори, а також за кібератаки на США.

Міністерство закордонних справ Росії у якості реакції на нові санкції США викликало «на килим» посла США і пообіцяло «жорсткі заходи у відповідь».

Пізніше Міністерство закордонних справ Росії опублікувало санкції проти США у відповідь на прийняті Вашингтоном 15 квітня санкційні заходи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: