Єрмак висловився з приводу відведення військ РФ від кордонів України

Читать на русском
На думку Єрмака, українську владу даремно критикували, оскільки саме робота президента і його команди стала причиною того, що Росія відвела війська
Андрій Єрмак24 канал

Рішення Росії про відведення військ від кордонів України - це результат рішучої підтримки країн Заходу і роботи президента разом з його командою.

Про це заявив керівник офісу президента України Андрій Єрмак в ефірі програми «Право на владу».

«Ми всі побачили, яку безпрецедентну підтримку має сьогодні Україна. І я абсолютно впевнений, що і новина, про яку Ви сказали, є результатом роботи президента, його команди та, безумовно, підтримки наших партнерів, з якими ми сьогодні говоримо одним голосом з Росією. Я вважаю, що результати та факти говорять набагато краще необгрунтованої критики. Ми вже чули та по відеоконференції, про яку так багато говорили, під час якої президент Франції сидів біля президента України, і розмовляли з канцлером Німеччини», - заявив він.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу 22 квітня заявив, що вирішив завершити військові навчання в Південному і Західному військових округах. З 23 квітня війська почнуть повертатися в пункти постійної дислокації.

Нагадаємо, Росія почала стягувати свою армію до українських кордонів майже три тижні тому.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: