«Редколегія» на Skrypin.ua: ізоляція Путіна та хто ще підставить «Слугу народу»

Читать на русском

Сьогодні в Редколегії на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Денисом Казанським та Ольгою Мустафіровою.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Денисом Казанським та Ольгою Мустафіровою. Йтиметься про скандали за участю нардепів із СН, а також про взаємини світових держав із президентом Росії Володимиром Путіним.

На цьому тижні президент України Володимир Зеленський випустив відеозвернення, основною думкою якого стала пропозиція президенту РФ Володимиру Путіну провести зустріч на Донбасі.

Також Зеленський згадав, що Україна не хоче війни, проте готова до неї, і закликав громадян дотримуватися інформаційної гігієни і не піддаватися на провокації.

РЕДКОЛЕГІЯ: Ізоляція путіна та хто ще підставить "Слугу народу"skrypin.ua

Вчора Путін запропонував президенту України Володимиру Зеленському провести зустріч у Москві, але відмовився обговорювати з ним ситуацію на Донбасі.

Відзначимо, нардеп Микола Тищенко з СН під час локдауну в Києві влаштував у ресторані готелю Fairmont святкування дня народження своєї дружини. Всі гості були без захисних масок. А за правилами карантину, робота ресторанів у готелях заборонена.

Пізніше Тищенко заявив, що святкування відбувалось в номері готелю, а це не заборонено.

Відзначимо, цього тижня в скандал потрапив ще один нардеп від СН Євген Шевченко, який поїхав на зустріч з Олександром Лукашенком до Мінська.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: