Разумков прокоментував скандал з нардепом Тищенком

Читать на русском
Спікер парламенту сподівається, що фракція Слуга народу відреагує на ситуацію з вечіркою у Києві та Миколою Тищенком.
Дмитро Разумковфото РБК-Україна

Голова Верховної ради Дмитро Разумков відреагував на скандал з нардепом від «Слуги народу» Миколою Тищенком, який влаштував святкування у Києві під час жорсткого локдауну.

Свою думку він висловив під час візиту до Луцька у середу, 21 квітня, передає Інтерфакс-Україна.

СН у четвер обговорить ситуацію щодо нардепів Шевченка і Тищенка – КравчукСлуга народу на засіданні 22 квітня обговорить зустріч нардепа Євгена Шевченка з Олександром Лукашенком у Мінську і вечірку Миколи Тищенка у Києві під час локдауну.

«Соромно. Сьогодні так робити не можна», - заявив Разумков про вчинок Тищенка.

Спікер Ради зазначив, що представники влади повинні розуміти - сьогодні держава перебуває у непростій ситуації, у багатьох людей «закритий бізнес, багатьом не вистачає ресурсів для нормального існування».

Разумков сподівається, що фракція «Слуга народу» відреагує на ситуацію з Тищенком. Він додав, що святкування чого-небудь можна відкласти до того часу, коли «відсвяткувати зможуть всі».

Наприклад, розповів Разумков, у його дружини буде день народження найближчої п'ятниці, проте його будуть святкувати вдома, у сімейному колі.

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко під час локдауну у Києві влаштував в ресторані готелю Fairmont святкування дня народження своєї дружини. Всі гості були без захисних масок. А за правилам карантину, робота ресторанів у готелях заборонена.

Пізніше Тищенко заявив, що святкування проходило у номері готелю, а це не заборонено.

Відзначимо, на цьому тижні у скандал потрапив ще один нардеп від СН Євген Шевченко, який поїхав на зустріч з Олександром Лукашенком до Мінська.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: