Командувач Нацгвардією оцінив ступінь боєготовності ЗСУ

Читать на русском
У порівнянні з 2014 роком ситуація в ЗСУ значно змінилася - українська армія стала набагато сильнішою, ніж раніше
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Українські військовослужбовці в порівнянні з 2014 роком набагато краще озброєні та навчені, сильніше мотивовані, а також мають чималий військовий досвід.

Про це заявив командувач Національної гвардії України, генерал-полковник Микола Балан, повідомила пресслужба Нацгвардії.

«Наші військовослужбовці достатньо навчені, мотивовані та мають значний бойовий досвід. У порівнянні з 2014 роком ми маємо сили та засоби, щоб при необхідності їх посилити на тих чи інших ділянках. Кожен раз проводимо аналіз і вносимо корективи, щоб робити це максимально оперативно», - сказав командувач.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

Відзначається, що Балан зробив таку заяву після того, як відвідав з інспекцією окремі позиції гвардійських підрозділів, залучених до проведення операції об'єднаних сил (ООС) з метою вивчення стану справ і готовності до нарощування можливостей для виконання завдань, які покладені на Нацгвардію, а також вивчив питання взаємодії з іншими структурами та підрозділами, задіяними в ООС.

Нагадаємо, українські Збройні сили у своєму військовому плануванні на випадок збройного конфлікту з Росією не розраховують на пряму військову підтримку Збройних сил союзних Україні іноземних держав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: