ЗСУ отримали модернізований вертоліт

Читать на русском
Авіація Сухопутних військ ЗСУ отримала від Укроборонпрому відремонтований вертоліт Мі-8МТ.
ukroboronprom.com.ua

Авіація Сухопутних військ ЗСУ отримала від «Укроборонпрому» відремонтований і модернізований вертоліт Мі-8МТ.

Про це повідомляє пресслужба «Укроборонпрому».

Скільки зброї і кому продавала Україна під час війни та до її початкуУкраїна продає зброю і військову техніку до США, Канади, Британії, Судану, Чаду, Ефіопії, Нігерії, Таїланду.

Державне підприємство «Конотопський авіаремонтний завод» «Авіакон» передало армійській авіації Сухопутних військ ЗСУ відремонтований і модернізований вертоліт Мі-8МТ.

Як повідомляється, на нього встановили системи активного і пасивного захисту від ракет з інфрачервоними головками самонаведення і броньовані плити вітчизняного виробництва.

Вертоліт також оснастили двома комплектами супутникової навігаційної системи, радіолокаційним відповідачем, аварійним радіомаяком, твердотіловим аварійно-експлуатаційним реєстратором польотної інформації з можливістю запису переговорів членів екіпажу. Це дає змогу виконувати польоти відповідно до вимог ІСАО.

«Крім того, відтепер машина має сучасний радіовисотомір, високонадійну короткохвильову радіостанцію, систему Крім того, відтепер машина має сучасний радіовисотомір, високонадійну короткохвильову радіостанцію, систему десантування у два потоки через вантажні стулки та авіаційний пошуковий прожектор.Варто додати, що для виконання польотів у складних метеоумовах є можливість швидкого дооснащення цього гвинтокрила сучасним імпортним метеолокатором», - додали в «Укроборонпромі».

Нагадаємо, раніше ЗСУ отримали ще п'ять модернізованих танків Т-64 і Т-72.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: