До ресторану Тищенка нагрянула з перевіркою поліція

Читать на русском
Ресторан Миколи Тищенка Велюр, який знаходиться в центрі Києва, відвідали співробітники поліції. Вони перевірили - чи закритий заклад на карантин.
facebook.com/UA.KyivPolice

Співробітники київської поліції сьогодні, 28 квітня, перевірили дотримання вимог карантину в ресторані «Велюр», який належить нардепу від «Слуги народу» Миколі Тищенку.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва в Facebook.

Ресторан нардепа Тищенка працює, незважаючи на карантин: реакція соцмережРесторан Велюр народного депутата від СН Миколи Тищенка приймає гостей, незважаючи на карантин.

За даними правоохоронців, працівники поліції прибули з перевіркою, оскільки в ЗМІ з'явилася інформація, що ресторан «Велюр» на вулиці Льва Толстого нібито відкритий для відвідувачів.

Як розповів співробітник Голосіївського управління поліції Андрій Вернигора, адміністратор закладу пустив поліцейських всередину ресторану.

«У закладі відвідувачів не було. Там знаходилося кілька співробітників. Ми роз'яснили адміністратору ресторану норми щодо дотримання карантину і відповідальність за його порушення. Адміністратор написав пояснення і зобов'язання про заборону закладам громадського харчування приймати відвідувачів в період карантину», - повідомив Вернигора.

У поліції нагадали, що однією з вимог карантину є припинення роботи закладів громадського харчування. За порушення закону передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність (штраф від 17 до 34 тисяч гривень або позбавлення волі до 8 років).

Нагадаємо, ресторан «Велюр» нардепа Миколи Тищенка потрапив до скандалу після того, як журналісти BIHUS info зафіксували відвідувачів біля закладу і оприлюднили цю інформацію.

Ситуацію прокоментував сам Тищенко. Він повідомив, що ресторан закритий для обслуговування, в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: