Тищенко прокоментував інформацію щодо роботи його ресторану під час карантину

Читать на русском
Ресторан Велюр Миколи Тищенка не приймає відвідувачів. Він, згідно з правилами карантину, закритий для обслуговування. Однак в ньому проходять ділові зустрічі.

Київський ресторан «Велюр», який належить нардепу від «Слуги народу» Миколі Тищенку, не обслуговує відвідувачів в умовах запровадженого карантину через коронавірус.

Про це Микола Тищенко написав на своїй сторінці в Fecebook у вівторок, 28 квітня, у відповідь на розслідування журналістів BIHUS info.

За його словами, ресторан «Велюр» відкритий не для відвідувачів, а для ділових зустрічей.

«Так, дійсно в ресторані «Велюр» іноді проходять особисті зустрічі. По складах читайте - «ОСОБИСТІ ЗУСТРІЧІ». Поодинокі зустрічі. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан НЕ ПРАЦЮЄ для відвідувачів. Немає ніяких порушень і близько. Я строго дотримуюся карантинних заходів і впевнений, що тільки розрив соціальної дистанції і тимчасове обмеження громадської активності дозволить нам стримати поширення інфекції», - заявив Тищенко.

Нардеп уточнив, що на зустрічах він зі своїми помічниками розробляє масштабну програму змін у столиці.

«У «Велюрі» я зустрічаюся зі своїми помічниками. З невеликою кількістю людей, які, так чи інакше, готують велику програму ... Перетворення Києва», - повідомив Тищенко.

Нагадаємо, журналісти BIHUS info зафіксували, що ресторан «Велюр» в центрі Києва відвідували, зокрема, депутати Антон Яценко та Ігор Негулевський, а також заступник голови ОПУ Сергій Трофімов.

Однак журналістам забронювати столик в ресторані не вдалося. Офіційно заклад закритий на карантин.

«Слово і діло» зібрало реакцію соцмереж на ситуацію навколо ресторану Тищенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: