НАЗК направило до суду адмінпротокол на очільника «Енергоатому»

Читать на русском
НАЗК направило до суду адміністративний протокол на тимчасового виконувача обов’язків президента держпідприємства Енергоатом Петра Котіна.
Фото з відкритих джерел.

НАЗК направило до суду адміністративний протокол на тимчасового виконувача обов’язків президента держпідприємства НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна через невиконання припису.

«У зв’язку з невиконанням законних вимог НАЗК (ст. 188-46 Кодексу України про адміністративні правопорушення) складено та направлено до суду протокол про адміністративне правопорушення стосовно тимчасового виконувача обов’язків президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна. Посадовець не виконав припис НАЗК», - йдеться у повідомленні НАЗК.

Загалом за минулий тиждень Нацагентство склало та направило до суду 16 адміністративних протоколів.

Нагадаємо, Апеляційний адміністративний суд задовольнив позов колишнього заступника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Діденка до Національного агентства з питань запобігання корупції. Діденко подав позов до НАЗК, в якому просив визнати протиправними та скасувати рішення НАЗК щодо перевірки його виправленої декларації за 2015 рік.

Також «Слово і діло» писало, які зарплати в березні були у керівників антикорупційних органів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: