Зарплати антикорупціонерів: скільки в березні заробили глави НАБУ, НАЗК і САП

Читать на русском

«Слово і діло» стежить не тільки за тим, як українські політики і чиновники виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, які зарплати в березні були у керівників антикорупційних органів.

Минулого місяця зарплати у керівників НАБУ і НАЗК були приблизно на одному рівні.

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков заробив 246 тис. 976 грн. Крім окладу і надбавок, йому виплатили премію за лютий в розмірі половини окладу.

Ще більше заробив його заступник Іван Пресняков – 344 тис. 837 грн: оклад, надбавки, премія за березень, допомога для вирішення соціально-побутових питань. Зарплата Романа Сухоставця склала 152 тис. 61 грн, він теж отримав премію за березень. Олександр Стародубцев заробив 131 тис. 79 грн – оклад, надбавки, премія за березень і відпускні.

У Національному антикорупційному бюро найвища зарплата була у Тетяни Варварської – 314 тис. 911 грн. Половину цієї суми склала матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань. Перший заступник директора Гізо Углава заробив 303 тис. 703 грн (теж з урахуванням матеріальної допомоги), Анатолій Новак – 194 тис. 187 грн.

Зарплата директора НАБУ Артема Ситника в березні становила 215 тис. 290 грн.

Виконувач обов'язків керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук заробив минулого місяця 100 тис. 326 грн.

Зарплати керівників антикорупційних органів за лютий можна подивитися на нашій інфографіці.

Нагадаємо, ми писали про результати роботи Національного антикорупційного бюро України з 2017 до 2020 року, а також про результати роботи Держбюро розслідувань в 2019-2020 роках.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: