Рік та одинадцять місяців роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянки

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує стежити, як президент Володимир Зеленський і його команда виконують обіцянки. За рік та одинадцять місяців роботи керівники Офісу президента України виконали 69 зобов'язань, провалили – 36, в процесі виконання зараз 66.

З 20 березня до 20 квітня керівники ОПУ дали 3 нових обіцянки, виконали – одну і ще одну – провалили. Усі їхні обіцянки можна подивитися тут.

Заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко не виконав обіцянку до квітня завершити програму з оновлення приймальних відділень. Станом на середину березня була завершена реконструкція 90 приймалень. За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, ремонт у всіх приймальних відділеннях буде завершено в першому півріччі.

Окремо Тимошенко пообіцяв завершити будівельно-ремонтні роботи в 200 приймальних відділеннях до травня.

Ще одна нова обіцянка Тимошенка – оновити інфраструктуру на острові Хортиця в рамках програми «Велике будівництво».

Ігор Жовква виконав обіцянку забезпечити проведення телефонної розмови між лідерами України та США. Володимир Зеленський і Джо Байден поспілкувалися телефоном 2 квітня: президенти обговорили ситуацію на Донбасі, деокупацію Криму і майбутній саміт Кримської платформи.

Також Жовква пообіцяв найближчим часом розробити стратегію зовнішньополітичної діяльності України. «Вона вже на фінальній стадії підготовки: зараз відбувається міжвідомче узгодження. Ми доручили її готувати МЗС, але в робочу групу входять і представники Офісу президента. Десь у найближчий час ця стратегія з'явиться. Хороша ідея – ухвалити її до 30-ї річниці незалежності», – розповів заступник голови ОПУ.

Як президент Володимир Зеленський виконував обіцянки протягом останнього місяця можна подивитися тут.

Нагадаємо, «Слово і діло» порівняло декларації президента Володимира Зеленського за 2019 і 2020 роки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: