Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Заступник Керівника Офісу Президента України

Тимошенко пообіцяв, що до травня 2021 року будівельно-ремонтні роботи будуть завершені у 200 приймальних відділеннях

18 березня і 2 квітня 2021 року заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко пообіцяв, що до травня 2021 року будівельно-ремонтні роботи будуть завершені у 200 приймальних відділеннях. «За моєю інформацією протягом найближчого місяця будуть здані усі приймальні відділення по країні. А це 200 штук», – сказав Кирило Тимошенко (відео 1:24).
Не виконано
Сказано 2 квітня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/UoiMs7VJv-o?t=84
  • https://ukraina24.segodnya.ua/vlast-news/9002-temy-bezopasnosti-i-spravedlivosti-v-zelenskogo-prokommentirovali-zasedanie-snbo
  • https://podillyanews.com/2021/05/06/u-10-likarnyah-hmelnychchyny-rekonstruyuyut-pryjmalni-viddilennya/
  • https://www.minregion.gov.ua/press/news/ponad-37-mln-ukrayincziv-otrymayut-dostup-do-onovlenoyi-medychnoyi-infrastruktury-zavdyaky-budivnycztvu-ta-rekonstrukcziyi-pryjmalnyh-viddilen/

Результат

Відповідно до інформації Мінгромад від 29 квітня 2021 року, завершили будівельні роботи у 154 приймальних відділеннях по всій Україні, що будуються та реконструюються в межах програми президента «Велике будівництво». 10 областей є лідерами у цьому напрямі. Це Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Кіровоградська, Луганська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернівецька області. Загальна будівельна готовність напряму приймальних відділень на кінець квітня – 95%.

До травня 2021 року будівельно-ремонтні роботи не завершили у всіх запланованих приймальних відділеннях, тому обіцянці присвоєно статус «не виконано».

Нагадаємо, що Кирило Тимошенко з червня 2020 року ще й керівник Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво».