Чиновника київського КП підозрюють у привласненні майже 5 мільйонів

Читать на русском
У КП Київбудреконструкція один з чиновників витратив 4,8 млн. грн на роботи, які по факту не було зроблено.
ssu.gov.ua

СБУ викрила мільйонні махінації в КП «Київбудреконструкція». Один з чиновників витратив 4,8 млн. грн на протизсувні роботи, які насправді не проводились.

Про це повідомила пресслужба СБУ у понеділок, 19 квітня.

Хабарі та розтрата коштів на «Великому будівництві»: про що повідомляла СБУПро які факти розтрати коштів і вимаганні хабарів на Великому будівництві повідомляли в СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що один з чиновників «Київбудреконструкція» уклав договір з комерсантами на проведення протизсувних робіт у Печерському районі столиці.

«Підрядник отримав обумовлену угодою суму, проте не виконав жодних робіт і не провів закупівель обладнання. Натомість актами виконаних робіт зафіксовано повне виконання угоди. Гроші були привласнені організаторами оборудки», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання і роботи підозрюваних у скоєнні злочину. Була вилучена документація, яку додали до матеріалів справи.

Зловмиснику повідомили про підозру за статтею про заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, що вчинене в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, раніше у Хмельницькій області голову ОТГ спіймали на хабарі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: