Окупанти Криму побудують тунельний магістральний водовід до Ялти

Читать на русском
Окупанти Криму побудують на півострові тунельний магістральний водовід до Ялти від Щасливенського водосховища для подачі прісної води.

Окупанти Криму побудують на півострові тунельний магістральний водовід до Ялти від Щасливенського водосховища для подачі прісної води.

Про це повідомляють Новини Криму в неділю, 18 квітня.

Так званий «міністр будівництва і архітектури» Криму Михайло Храмов розповів, що експертиза проєкту перебуває завершальній стадії.

Чи стане Україна ближчою до НАТО на тлі можливої російської агресіїКористуючись загрозою нападу Росії, в Україні намагаються переконати НАТО взяти нас під свій захист. Чому така стратегія не спрацює та який альтернативний шлях – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Десь через місяць, два максимум, ми отримаємо експертизу і приступимо до повномасштабного будівництва. На сьогодні портал вже виконано, щит повністю змонтований, зібраний, випробуваний. Залишилося тільки, так би мовити, прапорцем відмахнутися, і почнемо бурити», - розповів Храмов.

Підрядником будівництва об'єкту була визначена компанія ТоннельГеоСтрой із Санкт-Петербургу. Вартість робіт оцінюється убільш ніж 8,5 млрд російських рублів (близько 112 млн доларів - ред.).

Раніше повідомлялося про те, що окупанти Криму зобов'язали іноземців при в'їзді здавати ПЛР-тест.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: