Україна проводить військові навчання біля адмінкордону Криму

Читать на русском
Українські артилерійські та танкові резерви виконують бойові завдання вздовж межі з тимчасово окупованою територією Криму.

Українські артилерійські та танкові резерви виконують бойові завдання вздовж межі з тимчасово окупованою територією АР Крим на тлі стягування російських військ до кордонів України. Військові навчаються протидіяти наступу умовного противника.

Про це повідомив пресцентр командування Об'єднаних сил ЗСУ.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

Під час розвідки було визначено головні вогневі сили противника. З метою протидії в бій введено танковий резерв та протитанкову артилерію, повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

У навчаннях задіяна протитанкова батарея 100-міліметрових гармат МТ-12 "Рапіра". Танкові екіпажі відпрацювали елементи маневрування на відкритій місцевості та зміну позицій, встановлення димової завіси та маскування техніки, вихід на рубіж та знищення противника.

У МЗС України раніше повідомили, що Росія накопичує війська біля кордону з Україною на трьох напрямках: в Криму, на півночі і на Донбасі.

За даними Білого дому, Росія зосередила на кордоні з Україною саме значне число військ з 2014 року.

Президент США Джозеф Байден провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, під час якої підняв питання про стягування російських військ до кордонів України.

Раніше у Кремлі прокоментували попередження США про відповідальність за агресію проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: