Зведення ООС: бойовики 5 разів порушили режим тиші, поранений військовий

Читать на русском
На Донеччині з початку поточної доби, 17 квітня, збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушували режим припинення вогню.
Armyinform

На Донеччині з початку поточної доби, 17 квітня, збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Зазначають, що бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військових поблизу Новомихайлівки з протитанкової гармати МТ-12. Стріляли також біля Луганського, Майорського і Водяного. Противник застосовував автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Внаслідок обстрілу ворожих один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення.

Між молотом і ковадлом: чи перейде Росія в атаку проти УкраїниЗростання напруженості на кордонах з Україною спричинене бажанням Росії продемонструвати свою міць і значення.

«Стан захисника – середнього ступеня тяжкості. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», – повідомили в штабі.

На обстріл російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь.

Нагадаємо, бойовики продовжують блокувати роботу КПВВ на Донбасі. Сьогодні повноцінно працює лише пункт пропуску в Станиці Луганській.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: