Українські прикордонники провели навчання на Донбасі

Читать на русском
Військовослужбовці відпрацювали висунення у певний район, тактичні елементи оборони і стрілянину зі штатної зброї підрозділу.

Прикордонники провели навчання в Донецькій області - вони тренували дії в оборонному бою.

Про це повідомили в пресцентрі ООС.

Чи стане Україна ближчою до НАТО на тлі можливої російської агресіїКористуючись загрозою нападу Росії, в Україні намагаються переконати НАТО взяти нас під свій захист. Чому така стратегія не спрацює та який альтернативний шлях – аналізував політолог Олександр Радчук.

Військовослужбовці відпрацювали висунення у певний район, тактичні елементи оборони і стрілянину зі штатної зброї підрозділу.

Під час висування в район навчань, екіпажі бойових машин здійснили марш по пересіченій місцевості. Іспит весняним бездоріжжям пройшли водії і техніка, які доставили підрозділ до певного району.

Розрахунки станкових і протитанкових гранатометів провели навчально-бойові стрільби, а їхні командири тренувалися в управлінні вогнем з відбиття нападу противника.

Крім стрільб, значна увага під час навчань була приділена й тренуванню тактики дій. Також провели заняття з охорони й оборони позицій, з обов'язковим облаштуванням польових укріплень. Крім того, відпрацьовували тактичну медицину.

Раніше Канада призупинила навчальну місію в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: