Наступного тижня на Донбас приїдуть представники ЄС

Читать на русском
На наступному тижні віцемаршал Польщі Малгожата Госєвська та віцеспікер Сейму Литви Паулюс Саударґас відвідають Донбас.
acmc.com.ua

На наступному тижні віцемаршал Польщі Малгожата Госєвська та віцеспікер Сейму Литви Паулюс Саударґас відвідають Донбас.

Про це повідомляє пресслужба українського парламенту.

«Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук обговорив питання міжпарламентського безпекового співробітництва і протидії російській агресії з віцемаршалкою Сейму Республіки Польща пані Малгожатою Госєвською. Вона, висловлюючи солідарність та підтримку України, повідомила про намір наступного тижня разом з Першим віцеспікером Парламенту України Русланом Стефанчуком і віцеспікером Сейму Литовської Республіки паном Паулюсом Саударґасом відвідати Донбас», – йдеться в повідомленні.

Чи стане Україна ближчою до НАТО на тлі можливої російської агресіїКористуючись загрозою нападу Росії, в Україні намагаються переконати НАТО взяти нас під свій захист. Чому така стратегія не спрацює та який альтернативний шлях – аналізував політолог Олександр Радчук.

В ході зустрічі політики обговорюватимуть низку питань, серед яких - можливість якнайшвидшого врегулювання воєнного конфлікту між Україною та Росією. Європейські посадовці зможуть на власні очі побачити та дати оцінку ситуації на сході України.

Також наголошується, що Литва та Польща висловлюють незмінну підтримку Україні в питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон і президент України Володимир Зеленський закликали Росію відвести війська від кордонів України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: