Із семи КПВВ на Донбасі повноцінно працює лише один

Читать на русском
Бойовики продовжують блокувати роботу КПВВ на Донбасі. Сьогодні повноцінно працює лише пункт пропуску в Станиці Луганській.
Державна прикордонна служба України

Бойовики продовжують блокувати роботу КПВВ на Донбасі. Сьогодні повноцінно працює лише пункт пропуску в Станиці Луганській.

Про це повідомили в пресцентрі Держприкордонслужби.

«З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що у контрольному пункті «Станиця Луганська» пасажиропотік у порівнянні з минулим тижнем збільшився на 13%. Всього там на окуповані території заїхали 5 798 людей, а на контрольовану територію – 6 154.

Чи стане Україна ближчою до НАТО на тлі можливої російської агресіїКористуючись загрозою нападу Росії, в Україні намагаються переконати НАТО взяти нас під свій захист. Чому така стратегія не спрацює та який альтернативний шлях – аналізував політолог Олександр Радчук.

У КПВВ «Новотроїцьке» лінію розмежування перетнули 204 громадянина та 40 транспортних засобів до тимчасово окупованої частини Донеччини, водночас 197 громадян та 37 транспортних засобів проїхали на підконтрольну українській владі територію.

Проросійські бойовики не допустили на тимчасово окуповану територію України 11 громадян, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

Нагадаємо, рівень військової загрози з боку Росії оцінюється, як високий. Загальна чисельність військ Росії на українському кордоні перевищила 103 тисячі військовослужбовців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: