Росія намагається показати, що ми повинні боятися – Зеленський

Читать на русском
Росія намагається провокувати Україну і хоче, щоб українці боялись. Стягування російських військ до українських кордонів президент України Володимир Зеленський вважає тиском.
Фото з відкритих джерел.

Росія намагається провокувати Україну і хоче, щоб українці боялися. Президент України Володимир Зеленський вважає тиском стягування російських військ до українських кордонів.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню Le Figaro, повідомляє пресслужба ОПУ.

Донбас: загроза та сценарії анексіїСценарій повної анексії Донбасу цілком відкрито лежав на кремлівському столі, і підготовка до його реалізації активно йшла, але потім його зі столу прибрали. В сміття не викинули, а відклали в скриньку секундної доступності.

«Вони точно намагаються показати, що ми повинні боятися, і вони намагаються точно провокувати нас. Ми бачимо, скільки пострілів. Ми бачимо з окупованих територій снайперський вогонь. Ми маємо різні розвіддані, і ми бачимо нарощування військ як у Криму, на Донбасі, так і на кордонах України та Росії у різних напрямках», - сказав глава держави.

Зеленський вважає, що це тиск політичний, мілітаризований, психологічний.

Нагадаємо, Україна після нової ескалації на Донбасі ініціювала розмову з усіма представниками «нормандської четвірки» - президентом РФ, президентом Франції та канцлером Німеччини.

Сьогодні, 16 квітня, президент України Володимир Зеленський разом із дружиною відвідають Францію.

До переговорів Зеленського та Макрона може долучитися канцлерка Німеччини Ангела Меркель.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: