Ляшко назвав міста, в яких ситуація з коронавірусом критична

Читать на русском
Для міст-мільйонників характерне широке поширення інфекції та швидке заповнення лікарень пацієнтами
Віктор Ляшкоmoz.gov.ua

Найбільш критична ситуація з поширенням коронавірусної інфекції зберігається в трьох українських містах-мільйонниках - Києві, Харкові та Дніпрі.

Про це повідомив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко в інтерв'ю Радіо НВ.

«Якщо брати певні області, міста, територіальні громади, то не скрізь все стабілізується. Сьогодні критичні ситуації: місто Київ - бачимо стабілізацію, але на досить високих рівнях, бачимо, що зростає значно Харків, бачимо, що підключився до епідпроцесу Дніпро», - зазначив він.

За словами головного санлікаря, для міст-мільйонників характерне широке поширення інфекції та швидке заповнення лікарень пацієнтами через великі скупчення людей в магазинах, торгових центрах і в транспорті та недозволено великого числа порушень карантинних обмежень.

Нагадаємо, цього тижня стало відомо, що локдаун у Києві продовжили до кінця квітня. Раніше його кінцевим терміном була дата 16 квітня.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні підтвердили 17 479 нових випадків коронавірусу. Найбільше нових заражень у Києві, Харківській, Дніпропетровській, Львівській областях. У Києві за минулу добу виявили ще 1609 хворих на коронавірус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: