Названо області, де не перевищений рівень госпіталізацій з COVID

Читать на русском
В Україні тільки у чотирьох областях не перевищений рівень госпіталізацій - в Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській і Херсонській.
фото УНІАН

В Україні на сьогоднішній день відповідають показнику МОЗ за рівнем госпіталізацій пацієнтів з коронавірусом тільки чотири області.

Такі дані на сайті МОЗ у п'ятницю, 16 квітня.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Так, не перевищено рівень госпіталізацій у Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській та Херсонській областях.

Найкраща ситуація з місцями в лікарнях зараз у Закарпатській області - показник госпіталізацій складає 40,2 при нормі 60 на 100 тисяч населення. У Кіровоградській області цей показник дорівнює 47,1, в Івано-Франківській - 49,4, в Херсонській - 59.

Найбільш напружена ситуація у Хмельницькій області - рівень госпіталізацій складає 125,4. У Києві цей показник зараз на рівні 86,9.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні підтвердили 17 479 нових випадків коронавірусу. Найбільше нових заражень у Києві, Харківській, Дніпропетровській, Львівській областях.

Сьогодні Україна отримала першу партію вакцини Pfizer.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: