З'ясувалося, коли відбудеться засідання радників лідерів «нормандської четвірки»

Читать на русском
У понеділок, 19 квітня, відбудеться засідання радників лідерів нормандського формату - вони обговорять кластери мінських угод.

У понеділок, 19 квітня, відбудеться засідання радників лідерів нормандського формату - вони обговорять кластери мінських угод.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на брифінгу в п'ятницю, 16 квітня.

Донбас: загроза та сценарії анексіїСценарій повної анексії Донбасу цілком відкрито лежав на кремлівському столі, і підготовка до його реалізації активно йшла, але потім його зі столу прибрали. В сміття не викинули, а відклали в скриньку секундної доступності.

«Ми наближаємося до наступного засідання «нормандської четвірки». Думаю, воно можливе. 19 числа (квітня, - ред.) буде засідання радників «нормандської четвірки». Буде обговорюватися низка питань. У першу чергу кластери, розроблені Францією та Німеччиною. Радники підготують додатки до кластерів, із чим згодні, з чим ні. Це кластери в мінських угодах. Хочеться вірити, що матимемо результат», - заявив він.

Нагадаємо, раніше відбулися переговори Путіна, Меркель і Макрона - без участі Володимира Зеленського. Темою розмови, в тому числі, була війна на Донбасі.

Також в Кабміні повідомили, найближчим часом мають відбутися переговори в форматі Україна - Франція - Німеччина, на яких не буде представника РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: