«Право на владу»: чи зважиться Росія напасти на Україну та чи допоможуть нам США

Читать на русском
У прямому ефірі токшоу Право на владу о 21.45 сьогодні йтиметься про те, що Росія демонстративно брязкає зброєю біля кордонів України та підігріває ситуацію на Донбасі.

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиметься про те, що Росія демонстративно брязкає зброєю біля кордонів України та підігріває ситуацію на Донбасі.

Чого домагаються в Кремлі таким шантажем цього разу? Чи наважиться агресор напасти? Чи готова Україна дати відсіч? Як нам можуть допомогти США? Який результат від численних переговорів з партнерами? Україну підтримають діями чи знову висловлюватимуть «глибоку стурбованість»? Чи все ще плекають в Офісі президента Зеленського надії на мир та чи є вони реалістичними?

Ірина ВерещукВіце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України
Верещук пообіцяла, що закон про колабораціонізм буде прийнято до кінця роботи Ради ІХ скликанняСказано 10 березня 2021 р.Статус обіцянки: Архів

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук, до студії прийдуть: міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, головний інспектор Міністерства оборони, адмірал Військово-Морських Сил ЗСУ Ігор Воронченко, радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, народна депутатка, «Слуга народу», член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Верещук, командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош, міністр оборони (2019-2020), голова правління Центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк, радник міністра оборони (2014-2019) Олексій Мочанов, народний депутат від партії «Європейська Солідарність» Михайло Забродський, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, заступник секретаря РБНО (2019-2020) Сергій Кривонос, народний депутат, «Опозиційна плаформа - За життя» Нестор Шуфрич, народний депутат, «За майбутнє» Дмитро Лубінець, військовий експерт Олег Жданов, воєнний оглядач «Новая газета» (Росія) Павло Фельгенгауер, ексрозвідник КДБ СРСР Юрій Швець, військовий кореспондент «1+1» Андрій Цаплієнко.

Нагадаємо, в Генштабі заявили, що на окупованих Росією територіях України знаходиться до 60 тисяч солдатів, а на російсько-українському кордоні зосереджені величезні сили російської армії.

У Кремлі заявили, що російська армія нібито нікому не загрожує і буде перебувати біля кордонів стільки, скільки забажає - поки президент РФ Володимир Путін не віддасть інший наказ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: