Львів на цьому тижні розгляне послаблення локдауну

Читать на русском
У Львові поки не будуть послаблювати карантин. До цього питання влада повернеться через два дні - на засіданні 15 квітня.
фото УНІАН

У Львові на сьогоднішньому засіданні міського штабу з протидії коронавірусу вирішили, що поки послаблювати карантин рано. До цього питання влада повернеться через два дні – на засіданні 15 квітня.

Про це заявив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на засіданні міського штабу з протидії коронавірусу, передає пресслужба мерії.

Локдаун у Києві: рішення щодо продовження або скасування ухвалять 14 квітняУ Києві 14 квітня відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій. На ньому ухвалять рішення - чи треба продовжувати локдаун.

«Зазначу, що ми розглядали питання можливого послаблення карантину, проте станом на сьогодні показники захворюваності цього не дозволяють, тому ми до цього питання повернемося у четвер», - сказав Москаленко.

Як відомо, зараз у Львові продовжує діяти локдаун - закриті музеї, театри, ТРЦ та інші розважальні заклади. Кафе і ресторани працюють тільки на винос або на доставку, транспорт працює в режимі спецперевезень, школи переведені на дистанційне навчання.

Дитячі садки перейшли в режим чергових груп для дітей, чиї батьки працюють.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Львів продовжив локдаун.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: