Влада Рівного послаблює карантин

Читать на русском
Міська комісія з техногенної та екологічної безпеки вирішила послабити карантин у Рівному - вже з 19 квітня всі класи повертаються на очне навчання.

Міська комісія з техногенної та екологічної безпеки вирішила послабити карантин у Рівному - вже з 19 квітня всі класи повертаються на очне навчання.

Про це в Facebook повідомила пресслужба міської ради Рівного.

Ризик або ефективність: чи можна вакцинуватися від коронавірусу різними препаратамиНаскільки безпечно та ефективно щепити людей різними вакцинами, читайте в матеріалі Слово і діло.

З 19 квітня в Рівному відновлюється навчальний процес у повному обсязі у всіх закладах. Таким чином, вже з понеділка учні 5-11 класів повернуться до очного навчання.

Крім того, школам естетичного виховання та установам клубного типу дозволено повернутися до навчального процесу в повному обсязі. Відзначимо, на сьогодні очне навчання в Рівному триває лише для учнів молодшої школи - 1-4 класів.

Раніше глава МОЗ Максим Степанов заявив про те, що ситуація з коронавірусом в Україні стабілізувалася - епідемія вже пішла на спад. За його словами, Україна «витримала черговий стрибок захворюваності COVID-19» і тепер стабілізація ситуації спостерігається в багатьох регіонах.

Нагадаємо, в Києві загальна кількість випадків COVID перевищило 180 тисяч.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: