РФ озвучила терміни завершення перевірки боєготовності своїх військ

Читать на русском
Перевірка боєготовності російської армії і її пересування по країні нібито в рамках навчань завершиться протягом двох тижнів.
Сергій ШойгуФото: Міноборони РФ

Перевірку збройних сил Росії, в рамках якої армію перекинули до західних кордонів, планують завершити протягом двох тижнів.

Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 13 квітня, пише російський Інтерфакс.

Загроза чи залякування: що відбувається на кордоні України з РФЧому Росія стягує війська до кордону з Україною та чи можливе повномасштабне вторгнення на Донбасі, читайте в матеріалі «Слово і діло».

«Контрольну перевірку збройних сил, в ході якої війська перекинуті на навчання до західних кордонів РФ, планується завершити протягом двох тижнів», - сказав він.

Він також уточнив, що Росія протягом трьох тижнів перекинула до західних кордонів дві армії і три з'єднання ВДВ.

Зазначимо, Міноборони РФ раніше повідомляло, що протягом місяця російська армія проведе понад чотири тисячі навчань по всій країні.

Нагадаємо, в Україні стурбовані переміщенням російської армії, яке відбувається на тлі ескалації на Донбасі. Зокрема, скупчення військ РФ було помічено біля державних кордонів України, а також в Криму.

НАТО, США, країни Великої сімки та ЄС закликають Росію припинити провокації і негайно знизити напруженість на кордоні з Україною.

У Кремлі заявляли, що переміщення їхньої армії – це внутрішня справа країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: