Російські війська на кордоні з Україною лише демонстрація сили – Reuters

Читать на русском
Росія нарощує сили поблизу українського кордону для демонстрації сили. Але це не є ознакою серйозної ескалації в конфлікті.
Reuters

Росія нарощує сили поблизу українського кордону для «навмисної демонстрацією сили».

Про це повідомляє Reuters з посиланням на своє джерело, близьке до Кремля і сепаратистів на Донбасі.

Донбас: загроза та сценарії анексіїСценарій повної анексії Донбасу цілком відкрито лежав на кремлівському столі, і підготовка до його реалізації активно йшла, але потім його зі столу прибрали. В сміття не викинули, а відклали в скриньку секундної доступності.

Агентство відзначає, що недавнє розгортання обладнання біля українського кордону, зафіксовані на цьому тижні на відео, є тим, що близьке до Кремля джерело назвало «навмисної демонстрацією сили» під час зростаючої напруженості.

«Москва робить це відкрито, навмисно розкриває танки в денний час. Це не те, як готується війна, це просто демонстрація сили», - сказав агентству джерело.

Відзначається, що військове нарощування не є ознакою серйозної ескалації в конфлікті.

Нагадаємо, останнім часом на Донбасі спостерігається ескалація ситуації.

Раніше в Кремлі прокоментували обурення Заходу перекиданням військ Росії до українських кордонів. Російська армія нібито нікому не загрожує і перебуватиме біля кордонів стільки, скільки забажає - поки президент РФ Володимир Путін не віддасть інший наказ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: