ВР може зібратися на «закрите» засідання

Читать на русском
У фракції Голос збирають підписи для проведення закритого засідання парламенту за участю Шмигаля, Степанова і Хомчака.
Ярослав Железнякrada.gov.ua

У Раді одна з фракцій почала збирати підписи для проведення засідання у закритому режимі. На нього хочуть покликати главу МОЗ Максима Степанова, прем'єра Дениса Шмигаля і головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака.

Про плани фракції розповів глава ВР Дмитро Разумков на брифінгу після засідання погоджувальної ради 12 квітня.

Tesla і прописка в гуртожитку: що в декларації-2020 записав голова фракції «Голос» ЖелезнякЯрослав Железняк задекларував автомобіль Tesla, невеликі суми на банківських рахунках, а готівкою він володіє разом з дружиною.

«Одна з фракцій отримала підписні листи з цього приводу, і, коли буде 150 підписів - будемо про це говорити. Поки що, наскільки я знаю, там немає 150 підписів, але ініціативу про заслуховування в закритому режимі керівництва Генерального штабу - таку пропозицію підтримали багато депутатських фракцій і груп», - сказав він.

Цю інформацію також підтвердив народний депутат, глава фракції «Голос» Ярослав Железняк. Зокрема, підписні листи роздали саме в «Голосі».

«Отримав підписні листи щодо скликання закритого засідання Ради. Порядок: Заслухати головнокомандувача ЗСУ Р. Хомчака. Заслухати міністра охорони здоров'я М. Степанова. Заслухати прем'єр-міністра Д.Шмигаля», - написав він у своєму Telegram.

Нагадаємо, на цьому тижні Рада виходить з карантину. Крім пленарних засідання плануються також і позачергові. Сьогодні стало відомо, що їх може бути три.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: