Рада вийде з карантину на наступному тижні – нардеп

Читать на русском
Верховна рада України повернеться до пленарних засідань з 13 квітня. Також планується провести два позачергових засідання.
фото wikipedia.org

Верховна рада готується відновити пленарні засідання. Наступного тижня вони пройдуть згідно з календарним планом. Крім того, можливі і позачергові засідання.

Про це «Слово і діло» повідомив депутат від «Слуги народу» Олексій Устенко.

Підсумки роботи Ради: нардепи за тиждень ухвалили 30 законопроєктівВерховна рада за тиждень ухвалила 32 постанови і 30 законопроєктів. Партія Слуга народу провалила одну програмну обіцянку.

«Верховна рада буде працювати весь наступний тиждень. Карантину не буде. Працюватимемо до обіду. Позачергове, швидше за все, буде у вівторок і четвер», - розповів Устенко.

Нагадаємо, у березні нардепи змінили календарний план і скасували пленарні засідання до кінця локдауну у Києві. Рішення підтримали 298 народних депутатів.

Після цього Рада провела три позачергових засідання за один день, 30 березня. Зокрема, ВР затвердила термінову вимогу до РФ через загострення на Донбасі.

Суворий карантин у Києві запровадили з 20 березня. Однак з 5 квітня локдаун посилили. Він буде діяти як мінімум до 16 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: