На «трубу Медведчука» претендують дві компанії

Читать на русском
Документи для участі в конкурсі надійшли від двох українських компаній. На сьогодні документи аналізуються на відповідність учасників кваліфікаційним критеріям.

На управління так званою «трубою Медведчука» - ділянкою нафтопродуктопроводу «Самара - Західний напрямок» претендують дві компанії.

Про це йдеться в повідомленні на сайті АРМА (Агентства з розшуку та менеджменту активів).

Хто з українських політиків та чиновників володіє майном в анексованому КримуХто з українських чиновників досі володіє майном в анексованому Криму, читайте на сайті Слово і діло.

Результати конкурсу будуть оприлюднені пізніше.

Документи для участі в конкурсі надійшли від двох українських компаній. На сьогодні документи аналізуються на відповідність учасників кваліфікаційним критеріям, вивчаються економічні пропозиції компаній і їхня ділова репутація.

При цьому в АРМА не розкривають, які саме компанії претендують на «трубу Медведчука». Як розповіло джерело РБК-Україна в «Нафтогазі», однією з них є «Укртранснафта», яка подала документи на конкурс 9 квітня.

Раніше Херсонський міський суд Херсонської області заарештував яхту «ROMANCE 1», яка належить нардепу ОПЗЖ Віктору Медведчуку.

Також нагадаємо, Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження про державну зраду народних депутатів ОПЗЖ Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: