Південна Корея відновить щеплення вакциною AstraZeneca

Читать на русском
Південна Корея з 12 квітня відновить вакцинацію людей до 60 років антикоронавірусним препаратом AstraZeneca. Не вакцинуватимуть громадян молодше 30 років.
Фото BBC

Південна Корея з 12 квітня відновить вакцинацію людей до 60 років антикоронавірусним препаратом AstraZeneca. Не вакцинуватимуть громадян молодше 30 років.

Про це повідомило Корейське агентство з контролю і профілактиці захворювань.

«Група з просування реагування по вакцинації проти COVID-19 оголосила, що з 12 квітня продовжить за планом відкладену і припинену раніше з 8 квітня вакцинацію препаратом AstraZeneca», — йдеться в повідомленні.

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

Зазначимо, що влада Південної Кореї призупинила вакцинацію людей молодше 60 років препаратом AstraZeneca після повідомлення Європейського агентства з лікарських засобів про можливий зв'язок між цією вакциною і випадками тромбозу у щеплених.

Нагадаємо, Південна Корея повідомила ще про вісім смертей громадян, яких перед цим прищепили препаратом компанії AstraZeneca. Південнокорейська влада стверджує, що зв'язку між щепленням від коронавірусу і смертями не простежується.

У Південній Кореї Агентство з безпеки ліків затвердило препарат для лікування COVID-19, розроблений місцевим фармацевтичним гігантом Celltrion Inc.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: