Південна Корея схвалила власні ліки від COVID-19

Читать на русском
У Південній Кореї Агентство з безпеки ліків затвердило препарат для лікування COVID-19, розроблений місцевим фармацевтичним гігантом.
Фото - Yonhap

У Південній Кореї Агентство з безпеки ліків затвердило препарат для лікування COVID-19, розроблений місцевим фармацевтичним гігантом Celltrion Inc.

Як повідомляє Yonhap, препарат компанії CT-P59 можна вводити пацієнтам з групи підвищеного ризику, тобто, людям від 60 років і старше, або людям із захворюваннями серця, цукрового діабету, високим тиском або хронічними захворюваннями, які впливають на дихальну систему.

Пандемія коронавірусу: скільки коштують вакцини Pfizer, Moderna та іншіАмериканська вакцина Moderna коштує 25-37 доларів за дозу, вакцина компаній Pfizer і BioNTech – 16-19,5 доларів.

Також Міністерство продовольчої і фармацевтичної безпеки дало дозвіл за умови, що Celltrion представить результати глобального клінічного випробування третьої фази.

У січні Celltrion опублікував результати другої фази глобального клінічного дослідження свого препарату, зазначивши, що CT-P59 зменшує час відновлення після хвороби і ймовірність важкого випадку.

Тепер фармакологічна компанія планує провести глобальне клінічне випробування третього етапу більш ніж у десяти країнах, щоб отримати всебічні результати про безпечність та ефективність CT-P59.

Відзначимо, що CT-P59 має форму ін'єкції, яку безпосередньо вводять у вену протягом півтори години.

Нагадаємо, що раніше в світі кількість COVID-інфікованих перевищила 105 мільйонів.

Загалом за весь час пандемії в Україні захворіли 1 237 169 осіб, з них 1 063 591 видужав, летальних випадків — 22 707.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: