У Південній Кореї стартувала вакцинація від коронавірусу

Читать на русском
У п'ятницю, 26 лютого, в Південній Кореї стартувала кампанія з вакцинації від коронавірусу - перші щеплення зробили приблизно у 200 будинках для літніх людей.

У п'ятницю, 26 лютого, в Південній Кореї стартувала кампанія з вакцинації від коронавірусу - перші щеплення зробили приблизно у 200 будинках для літніх людей.

Про це пише Reuters.

Перші дози вакцини AstraZeneca почали вводити о 9 годині ранку (00:00 за Гринвічем) працівникам будинків для літніх людей та деяким пацієнтам в установах по всій країні з населенням близько 52 мільйонів осіб. У п'ятницю щеплення будуть зроблені 5266 співробітникам будинків для літніх людей.

У суботу влада планує почати надавати 117000 доз вакцини, розробленої Pfizer Inc і BioNTech SE. Мають намір вакцинувати приблизно 55 тисяч медичних працівників в установах по лікуванню коронавірусу.

«Не дивлячись на скарги на повільний початок вакцинації та дебати щодо ефективності вакцини AstraZeneca для літніх людей, опитування показують широкий інтерес південнокорейців до вакцинації», - пише видання.

Раніше Міністерство безпеки харчових продуктів і медикаментів Південної Кореї схвалило застосування вакцини від коронавірусу компанії AstraZeneca для всіх дорослих, включаючи осіб у віці 65 років і старше.

Також повідомлялося про те, що Південна Корея схвалила власні ліки від COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: