Резніков порівняв депутатів Держдуми РФ з нацистами

Читать на русском
27 березня депутат Державної Думи РФ Михайло Шеремет зажадав оголосити віцепрем'єр-міністра України Рєзнікова в розшук
Олексій Резніковhromadske.ua

Нацисти не очікували Нюрнберзького процесу і російським депутатам, які висловлюють різні пропозиції сумнівного характеру, теж варто про це пам'ятати.

Про це заявив віцепрем'єр-міністр – міністр з питань тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков в інтерв'ю «ВВС News Україна».

«Ніхто не вічний у своєму кріслі. Наприклад, німецько-фашистські злочинці навіть не уявляли, що Нюрнберг може статися так швидко. І злочинці, які скоювали злочини під час Югославської війни, теж не вірили, що їх судитимуть, і комусь навіть доведеться самому собі петлю на шиї Застосувати, щоб не потрапити під вирок Міжнародного суду. Вони можуть сміятися, але так воно і буде. Навіть Радянський Союз був не вічний», - сказав Резніков.

27 березня депутат Державної Думи РФ Михайло Шеремет зажадав оголосити Рєзнікова в розшук. Причиною істеричної реакції російського депутата стала заява віцепрем'єра про те, що всі громадяни Росії, які переїхали жити на українські території, окуповані Росією - в першу чергу, в Крим - після деокупації будуть видворені геть.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: