Бутан за тиждень щепив проти COVID-19 майже все доросле населення

Читать на русском
Королівство Бутан за тиждень стало однією з країн світу з найбільшими показниками вакцинації населення проти коронавірусу.
Reuters

Королівство Бутан за тиждень стало однією з країн світу з найбільшими показниками вакцинації населення проти коронавірусу.

Про це пише The Economist.

В королівстві щепили понад 85% дорослого населення з близько 800 тисяч людей. Зазначають, що Бутан отримав перші партії вакцини проти коронавірусу від сусідньої Індії ще в січні, але не почав одразу ж робити щеплення людям. Вакцинацію відклали до того часу, коли вакцин буде всім вистачати.

Вакцина: історія появи, користь і побічні ефектиІсторія появи вакцинації у світі, можливі побічні ефекти та користь – на відео Слово і діло.

Зробивши щеплення проти коронавірусу майже всьому дорослому населенню Бутану лише за тиждень, влада уникла довгої вакцинальної кампанії та перетворила її на загальнодержавну подію.

Нагадаємо, у Китаї випробують шосту вакцину від COVID-19. Це третій препарат виробництва національної фармацевтичної компанії Sinopharm, який отримав дозвіл на клінічні випробування.

ВООЗ настійно не рекомендує змішувати різні типи вакцин від коронавірусу через те, що інформації про наслідки вакцинації одночасно різними препаратами на даний момент немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: