У Китаї випробують шосту вакцину від COVID-19

Читать на русском
Це третій препарат виробництва національної фармацевтичної компанії Sinopharm, який отримав дозвіл на клінічні випробування.
Reuters

Це третій препарат виробництва національної фармацевтичної компанії Sinopharm, який отримав дозвіл на клінічні випробування.

Про це йдеться в заяві компанії.

Національне управління медичних продуктів Китаю надало дозвіл на проведення клінічних випробувань шостої вакцини від COVID-19 розробленої в країні.

«9 квітня 2021 року нова рекомбінантна вакцина проти коронавірусу Китайського національного інституту біологічних наук Sinopharm отримала дозвіл на клінічні випробування від Національного управління медичних продуктів», – говориться в заяві.

Вакцина містить елементи шиповидного білка коронавірусу, який викликає COVID-19. Два попередніх препарати, розроблені Sinopharm, були виготовлені на основі інактивованого вірусу.

Нагадаємо, Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) заявило, що розпочало перевірку вакцини проти COVID-19 виробництва компанії Jonson&Jonson через повідомлення про чотири випадки утворення тромбів у пацієнтів, які отримали щеплення цією вакциною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: