ОБСЄ збереться на спецзасідання через російські війська біля України

Читать на русском
Україна ініціювала в ОБСЄ спеціальне засідання. Воно стосується нарощування Росією військ біля кордону з Україною та в тимчасово окупованому Криму.
Фото з відкритих джерел.

Україна ініціювала в ОБСЄ спеціальне засідання. Воно стосується нарощування Росією військ біля кордону з Україною та в тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє місія Сполучених Штатів Америки при ОБСЄ у Twitter.

Між молотом і ковадлом: чи перейде Росія в атаку проти УкраїниЗростання напруженості на кордонах з Україною спричинене бажанням Росії продемонструвати свою міць і значення.

На запит України держави-учасниці ОБСЄ збереться сьогодні о 16:00 (за центральноєвропейським часом) з метою отримання роз’яснень від Росії з приводу нарощування нею військ біля кордонів України та в окупованому Криму", - йдеться у повідомленні.

Засідання було ініційоване Україною у рамках Віденського документа ОБСЄ про заходи зміцнення довіри та безпеки у військовій галузі у Європі.

Нагадаємо, Росія нарощує сили поблизу українського кордону.

Раніше в Кремлі прокоментували обурення Заходу перекиданням військ Росії до українських кордонів. Російська армія нібито нікому не загрожує і перебуватиме біля кордонів стільки, скільки забажає - поки президент РФ Володимир Путін не віддасть інший наказ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: