Локдаун в Києві: метрополітен змінив графік руху поїздів

Читать на русском
Столичний метрополітен на час локдауну змінив графік руху поїздів - інтервал руху в піковий час збільшили до двох хвилин.

Столичний метрополітен на час локдауну змінив графік руху поїздів - інтервал руху в піковий час збільшили до двох хвилин.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомила речниця київського метрополітену Наталія Макогон.

За її словами, графік руху поїздів був змінений, щоб оптимізувати роботу метрополітену та заощадити ресурс. Такі зміни будуть непомітними для пасажирів.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

«Ми збільшили (інтервал між поїздами - ред.) у пікові години із 1:30 до 2 хвилин. Це буде не дуже помітним для пасажирів», - пояснила Макогон.

У метрополітені додали, що зараз пасажиропотік столичної підземки становить близько 200 тисяч осіб щодня. При цьому в понеділок, коли фіксують мінімальний пасажиропотік, було зафіксовано 150 тисяч - це в 10 разів менше, ніж в докарантинні часи.

Нагадаємо, в Києві з 5 квітня закрили всі школи та дитячі садки.

Громадський транспорт і метро працює за спеціальними перепустками. Тобто, виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.

Раніше мер Києва Віталій Кличко розповів, коли в Києві можуть прийняти більш жорсткі карантинні обмеження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: