У Києві призупинили набір першокласників до шкіл

Читать на русском
У Києві призупинили набір першокласників до шкіл через ситуацію з коронавірусом. Рішення Департаменту освіти і науки оприлюднене на сайті КМДА.
Слово і діло

У Києві призупинили набір першокласників до шкіл через ситуацію з коронавірусом. Рішення Департаменту освіти і науки оприлюднене на сайті КМДА.

Воно ухвалено відповідно до протоколу Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та з метою запобігання розповсюдженню COVID-19.

Кличко прокоментував чутки щодо продовження локдауну у Києві до травняМер Києва Віталій Кличко не виключив продовження локдауну в столиці, але поки рішення ще не прийнято.

Документом наказується призупинити дію пункту про прийом дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Києва у 2021 році. Поки не відомо на скільки відтермінований набір і коли він розпочнеться.

Раніше мер Києва Віталій Кличко розповів, коли в Києві можуть прийняти більш жорсткі карантинні обмеження.

Нагадаємо, у Києві з 5 квітня закрили школи. Учні з 1-го по 11-й класи, учні закладів професійно-технічної (ПТУ, коледжів, технікумів) і вищої освіти всіх форм власності перейшли на дистанційний формат навчання.

Також через локдаун вже кілька областей перенесли пробне ЗНО. Воно відбудеться 24 квітня у Києві, Чернігівській і Миколаївській областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: