Кличко прокоментував чутки щодо продовження локдауну у Києві до травня

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко не виключив продовження локдауну в столиці, але поки рішення ще не прийнято.
Віталій Кличкофото sbu.ua

Рішення щодо продовження локдауну у Києві поки немає. Його буде ухвалювати комісія з ТЕБ та НС, з огляду на ситуацію з COVID. Однак влада не виключає, що локдаун можуть продовжити і після 16 квітня.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі «Україна 24».

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

Зокрема, його попросили підтвердити або спростувати інформацію в ЗМІ про те, що локдаун у Києві продовжать до 10 травня.

«Я дуже здивований такою інформацією. Рішення про продовження карантинних обмежень приймає не міський голова, а комісія ТЕБ та НС, таких засідань не було, інформація поширюється з невідомих джерел», - повідомив мер столиці.

При цьому Кличко не виключив, що локдаун можуть продовжити. Все буде залежати від рівня захворюваності.

«І якщо у нас буде тривати хвиля захворювань, то я не виключаю, що це може статися. Зараз четвертий день обмежень, на наступному тижні ми будемо бачити динаміку. Якщо динаміка не знизиться, я не виключаю..Якщо знизиться, то обмеження будуть, як і планувалося, до 16 числа», - додав мер.

Нагадаємо, у Києві з 5 квітня посилили локдаун. У столиці закриті школи і дитсадки, кафе і ресторани працюють тільки на винос, громадський транспорт і метро - за спецперепустками.

Попередньо, термін закінчення локдауна - 16 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: