Комітет Ради просить посилити контроль за карантином в Одеській області

Читать на русском
Комітет парламенту з питань здоров'я нації просить управління Національної поліції посилити контроль за карантином в Одеській області.

Комітет парламенту з питань здоров'я нації просить управління Національної поліції посилити контроль за карантином в Одеській області.

Таке рішення було прийнято за підсумками виїзного засідання, повідомив голова комітету Михайло Радуцький в своєму Telegram.

Зменшення податків та компенсації: як місцева влада допомагає бізнесу під час карантинуЯк в Україні місцева влада допомагає бізнесу під час карантину, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Управлінню Нацполіції області та управління Держспоживслужби посилити контроль за дотриманням карантину на території Одеської області», - йдеться в повідомленні.

Крім того, комітет схвалив низку інших рішень. Він доручив Одеської ОДА негайно проаналізувати використання наявного ліжкового фонду в «ковідних» лікарнях та забезпечити виконання плану Міністерства охорони здоров'я щодо додаткових ліжок.

«АТ «Укрзалізниці» спільно з Міністерством охорони здоров'я та Одеської ОДА забезпечити розгортання в повному обсязі запланованого ліжкового фонду для лікування хворих на COVID і в десятиденний термін доповісти комітетові, забезпечити цільове використання коштів, виділених НСЗУ для надання допомоги хворим COVID», - йдеться в повідомленні.

Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль відповів на вимогу мера Києва Віталія Кличка впровадити загальнонаціональний локдаун в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: