На Черкащині можуть посилити карантин локально

Читать на русском
Черкаська область поки що залишається у помаранчевій зоні, проте карантин можуть посилити в декількох територіальних громадах.
facebook.com/AleksandrSkichko

Черкаська область поки що залишається у «помаранчевій» зоні, проте карантин можуть посилити у декількох територіальних громадах.

Про це повідомив голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко в Facebook 8 квітня.

Оголошувати тотальний локдаун потреби немає – ШмигальВ Україні на сьогоднішній день немає необхідності оголошувати жорсткий локдаун по всій країні, заявили в Кабміні.

За його словами, перевищення показників за рівнем захворюваності на COVID фіксується в Черкасах, Умані, Смілі, Каневі; Звенигородській, Черкаській, Уманській РДА, а також дев'яти територіальних громадах області.

«Тому на обласній ТЕБ та НС ми наполегливо рекомендуємо громадам, що розташовані в цих районах, ввести додаткові обмеження. Важливо розуміти відповідальність громад у цьому процесі, адже помаранчева зона передбачає рекомендаційний характер», - написав Скічко.

Нагадаємо, у четвер, 8 квітня, в Ужгороді підприємці знову вийшли до мерії на протест через карантин.

Тим часом Львів продовжив локдаун до 19 квітня. У Києві суворий карантин діятиме як мінімум до 16 квітня. Харків посилить обмеження з 10 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: