Президент України завтра відвідає Туреччину

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 10 квітня з робочим візитом відвідає Туреччину і зустрінеться з Реджепом Тайіпом Ердоганом.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський 10 квітня з робочим візитом відвідає Туреччину. В рамках поїздки планується зустріч з президентом країни Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Про це повідомляє пресслужба глави держави у п'ятницю, 9 квітня.

Візити Зеленського: скільки внутрішніх і міжнародних поїздок здійснив президентВолодимир Зеленський за час президентства 95 разів їздив в області, а також здійснив 25 офіційних візитів в інші країни.

«Глава держави зустрінеться з президентом Турецької Республіки Реджепом Тайіпом Ердоганом. Під співголовуванням президентів двох держав буде проведено дев'яте засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною», - йдеться в повідомленні.

В ОПУ додали, що під час візиту заплановано підписання низки двосторонніх документів.

Відзначимо, також сьогодні стало відомо, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомили у пресслужбі Кремля.

Серед тем, які обговорювали лідери двох країн, були конвенція Монтре про Чорне море і ситуація на Донбасі, уточнили у пресслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на наступному тижні президент Володимир Зеленський поїде до Парижа на зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: