Стало відомо ім'я українського бійця, загиблого в районі ООС

Читать на русском
На Донбасі 8 квітня загинув 22-річний військовослужбовець з Миколаївської області Денис Юшко. Він отримав поранення в голову.
фото з відкритих джерел

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув 22-річний військовослужбовець з Миколаївської області Денис Юшко.

Про це повідомили у Миколаївській обласній державній адміністрації.

Дев’ять смертей та 250 обстрілів: як минув березень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж березня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Денис Юшко був зі складу 36-ї окремої бригади морської піхоти. На Донбасі він отримав вогнепальне поранення в голову.

«8 квітня 2021 року, при виконанні службових обов'язків, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України матрос військової частини А2802 (36 окрема бригада морської піхоти) 31.05.1998 року народження, житель села Новобогданівка Миколаївського району Юшко Денис Павлович отримав вогнепальне кульове поранення голови несумісне з життям», - повідомили в ОДА.

Нагадаємо, сьогодні вранці на Донбасі окупанти відкривали вогонь з артилерійської установки 122-го калібру, мінометів 82-го калібру і стрілецької зброї по позиціях українських військових поблизу Пісків і Водяного, що на Приазов'ї. В результаті обстрілу загинув один український військовий. Про це повідомляли в ранковому зведенні ООС.

Сьогодні вдень на Донбас вирушив президент України Володимир Зеленський.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: